keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Elämää neljän seinän sisällä

Neulerintamalla on ollut viime päivät hiljaista, varsinkin kun vietin pitkän viikonlopun kipeänä. Liian voimattomana heiluttelemaan puikkoja, vankina neljän seinän sisällä.


Aika torstai-illasta sunnuntaihin kului h i t a a s t i. Jopa kattorakenteet vaikuttivat mielenkiintoisilta verrattuna aamupäivien televisio-ohjelmatarjontaan.Kissat tuijottelivat ikkunalaudalta.


 
Totoro kuunteli, kuinka chilit ja salaatti kasvavat kohisten.Perjantai-iltana sai sentään ihailla värikästä auringonlaskua ikkunasta.Launataina alkoi neulominenkin taas kiinnostaa, ja sunnuntaina pääsin kunnolla vauhtiin. Mutta mihinkään monimutkaiseen ei aivotoiminta riittänyt, joten käytin loput Novitan Bambut tiskirätteihin.

Viikonlopun jälkeen taas ei neulominen ole hirveästi jaksanut kiinnostaa. Hamsterikuu on kuitenkin lopuillaan, joten pitäisi kai yrittää kovalla loppurutistuksella saada se Decimal-takki valmiiksi...


P.S. Virkkuukoukku on sentään heilunut muutamana iltana, ja ikuisuuspeittoon on syntynyt jokunen pala lisää.

2 kommenttia:

  1. peitto näyttää tosi kutsuvalta! jaksaispa itekin joskus virkkailla enemmän...
    Ja hei - aivan Ihastuttava Totoro - onko ite neulottu?

    VastaaPoista
  2. Kiitos A-L! Minulla virkkausinto on aika kausittaista, välillä ei kiinnosta lainkaan ja välillä taas en muuta tekisikään... Tuosta peitosta olisi tarkoitus tulla päiväpeitto parisänkyyn, joten siinä riittää kyllä virkattavaa!

    Totoro on myös itse neulottu, mieheke sai sen joululahjaksi auttamaan chilien kasvatuksessa :)

    VastaaPoista