maanantai 14. helmikuuta 2011

Neuleuskottomuus

Minusta ei taida saada säädyllistä yhden projektin neulojaa vaikka yrittäisi. Tarkoitus oli kaikkien noiden huivinhärpäkkeiden valmistuttua vääntää Decimal loppuun ennen uusien töiden aloittamista. No, toisin kävi...

Projekti: WIP-eating owl eli neulepöllö (Ravelryssä)
Lanka: Novita Tennessee
Puikot: 3.0mm

Tällainen projektipussukka keskeneräisille neuleille syntyi viikonlopun aikana :) Lankana Tennesseetä omista varastoista, tuo keltainen varsinkin on jotain todella vanhaa. Ja sitä riittäisi vielä vaikka toiseen pöllöön...

Löysin vieläpä omista varastoista tuollaisen mummonkalsareiden värisen piilovetoketjun, joka upposi tuonne keltaisuuteen ihan kivasti. Pienen kantokahvan neuloin i-cordina kaksinkertaisella langalla.


Siipien alla on pienet napilliset taskut, joissa voi säilyttää esimerkiksi mittanauhaa ja pieniä saksia.


Ja sisään mahtuvat kivasti pienemmät neuleprojektit :)

Vielä on mietinnässä, josko jaksaisin vuorittaa tämän. Olisi vähän tukevampi, eikä varmaan puikotkaan sujahtelisi läpi yhtä helposti kuin pelkästä neuleesta :)

Viimeisessä kuvassa on taas yksi neuleuskottomuuden tuotos, sukat Cascaden Heritage -langasta My vampire boyfriend -ohjeella. Ja vielä yhden projektin aloittaminen on pyörinyt mielessä, Decimal-takki taas ei jaksaisi kiinnostaa oikeastaan yhtään. Se on niin ruman värinenkin :P

Mutta niin kai se on, että neulomisen on tarkoitus olla kiva harrastus eikä mitään pakkopullaa - siispä neulon just sitä, mikä huvittaa ;)

6 kommenttia:

 1. Piti tulla vastavierailulle. :) Onpa tosi hauska pussukka! :D Pöllöt on ihania. Ja juu, neulomisen pitää tosiaan olla kivaa - itsekin kyllä helposti ajaudun siihen "pitäisi" neuloa sitä ja tätä... :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tulit :) Ja kiitos, minustakin tuo pöllöpussukka on ihana! :D

  VastaaPoista
 3. Voisin lukea enemmänkin blogiasi. Ilmoittaisitko sen blogilistalle (www.blogilista.fi), niin olisi helppo nähdä aina kun päivität, ja tulla lukemaan?!

  Oranssi
  http://insideout.vuodatus.net

  VastaaPoista
 4. Kiitos Oranssi vinkistä, lisäsin Myyränpesän blogilistalle :)

  VastaaPoista
 5. Onpas ihana pöllöpussukka! :)

  VastaaPoista