sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Aurinkokissat

Blogirassuni on jäänyt vaille päivityksiä kiireiden ja väsymyksen takia. Välillä on ollut pitkiäkin aikoja, jolloin neulominen ei ole kiinnostanut pätkääkään, eikä siis ole ollut raportoitavaakaan.

No nyt on.


Projekti: Aurinkokissat / Cats in the Sun

Malli: Kotitiikeri / Kulkukissa (Jenni Österman)
Lanka: Neuleunelmia-sukkalanka
Puikot: 2.5mm pyörö sekä 3mm sukkapuikot

Ravelryssä törmäsin jonkun tekemiin kotitiikereihin, ja rakastuin ensi silmäyksellä. Kirjastossa sattui jopa olemaan Neulekirja vapaana hyllyssä, joten säntäsin sen heti seuraavana päivänä hakemaan. Ihanan pirteän värinen Neuleunelmia-lanka oli odotellut laatikossa sopivaa projektia joulumarkkinoilta asti, ja nyt sille löytyi täydellinen ohje.

Muutin mallia hieman, sillä ohjeen mukaan lankaa olisi tarvittu 150g ja minulla oli vain 100g. Ihanat näistä tuli näinkin, ja lankaakin jäi reilusti yli... Napit ovat enimmäkseen miehen äidin varastoista löytyneitä lahjoituksia, kaikki ihanan eriparisia :)

Näistä tuli todelliset hyvän mielen sukat, ja puikot ovat taas viuhuneet näiden valmistumisen jälkeen. Pari keskeneräistä työtä on valmistunut ja uutta päässyt puikoille. Seuraavaksi puikoille päässee Neulekirjan ihanat Jänikset maailmankartalle -jämäsukat.

Aurinkoista kevättä kaikille!

3 kommenttia: