tiistai 2. huhtikuuta 2013

Tässä.

Toisen vuoden kevätaurinko on lämmittänyt sen verran mukavasti, että tämä työmyyräkin päätti vihdoin kaivautua esiin kolostaan. Niin että tässä sitä nyt ollaan. Taas, vielä, miten vaan.

Viimeisten kahden vuoden aikana täällä on koettu melkoisia mullistuksia. Elämä sai uuden nelivuotissuunnitelman, jonka päätteeksi olisi tarkoitus painaa päähänsä hassu hattu. Sen myötä vaihtui kotikaupunki, ja ala, vaikkei nyt ei kokonaan vaihtunut, niin ainakin haarautui aivan eri suuntaan. Niin moni asia on muuttunut, että täällä taitaa kirjoitella aivan eri emäntä kuin kaksi vuotta sitten. Paljon onnellisempi ainakin.

Myyränpesän on tarkoitus toimia paikkana, jossa voin hömppäillä ja hömpsästää aivotyön vastapainoksi niistä elämän oikeasti tärkeistä asioista: neulomisesta, kauniista esineistä ja asioista, ihanista hetkistä.

Tervetuloa mukaan. Taas, vielä tai miten vaan.

6 kommenttia:

 1. Jee, nyt on blogi taas korkattu. Täällä ollaan! :)

  Aivan ihanainen tuo sun väriympyräkuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että oot. Täällä ja livenä :)

   Bannerissa on itsevärjätty väriympyrä, tykkään ihan höpönä itsekin!

   Poista
 2. <3 Voi, ja täällä on yksi onnellinen kanssaneuloja, jonka elämää sinun uusi nelivuotissuunnitelmasi on rikastanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat! Ihan huippua on ollut tutustua sinuun :)

   Poista
 3. Oi, ihanata! Mä olenkin kaipaillut blogipäivityksiä, tahtoisin useammin katsos kuulla, mitä olet suunnitellut, toteuttanut ja muuten vaan hommaillut.
  Vaikka vaihdettiin kaupunkeja päikseen, on hassua, että ylipäätään ehdittiin siinä kaupunkienvaihdon välissä tutustua. Onneksi ehdittiin, niin kiva sun kanssa on neuloa, höpötellä, hömpötellä, veivaa-veivaa ja osallistua kaikenmailman "maalaus"kursseille ja, ja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä siis koittaa päivitellä ahkerasti, kun täällä on kiinnostunutta lukijakuntaa kärkkymässä :D

   Onni oli, että siinä kaupunkienvaihtohötäkässä ehdittiin tutustua, siun kanssas on niin huippua myöskin <3 Höhö, enpä tuota maalausjuttua enää muistanutkaan :D Maalausta indeed.

   Poista