tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kevyttä ilmassa

Käsityörintamalla on valmistuneiden töiden suhteen ollut viime viikot hiljaista, joten esittelen hitusen vanhempaa tuotantoa (mullahan onkin kahden vuoden käsityöt esittelemäti - varokaa vaan!)Moneen kertaan ja monessa paikassa nähty, mutta aina yhtä ihana. Miun versioni valmistui noin kuukausi sitten.


Ohje: Still light tunic (Veera Välimäki)
Lanka: Drops Alpaca 445g
Puikot: 3.0mm


Jotkut ovat valitelleet Still lightin tekemisen olevan loputonta ja kuolettavan tylsää oikean neulomista, mutta minusta se oli suorastaan meditatiivista. Mekko tuntui soljuvan puikolta ihan itsestään.


Tykkään lopputuloksesta hurjasti, se on ehdoton suosikkini kaikista neulomistani vaatekappaleista. Neulemekkoja on ehdottomasti saatava lisää, monta!


Näistä kuvista kyllä huomaa kevään tulon - ne on otettu tasan kuukausi sitten. Lumikasat ovat kutistuneet hurjasti, ja samalla ikävä kyllä kelit ovat käymässä turhan lämpimiksi alpakkamekolle. Ehkäpä kesäksi voisi neuloa vaikka pellavaisen mekon...

7 kommenttia:

 1. Tää on nii-in ihana, että mun on varmaan joskus ihan pakko neuloa Still Light itselle, vaikka oon aivan varma, ettei se tämmöiselle tynnyripyllerölle kyllä käy mitenkään. Mutta kun tuo vihreäkin on niin aaaaah ja oooooh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta Still light istuu ravelryn projektikuvien perusteella nätisti monenkokoisille ihmisille. Eikun vaan neulomaan, on niin paras vaate ikinä!

   Poista
 2. Sokerijuurikas <3 On se nätti!

  VastaaPoista
 3. Kaunis vaate:) Se pellavainen mekko kuulostaa hyvälle.

  VastaaPoista
 4. Miekin liputan neulemekkojen puolesta. Ja tää on edelleen mahottoman ihana <3

  VastaaPoista
 5. Ihana, ihan yhtä ihana ku miun ruskeani :)

  -hillanen

  VastaaPoista
 6. Ihana se on edelleen! Ja pellavamekko, aah, sellainen täytyy kyllä munkin joskus saada, uuh. :D

  VastaaPoista